IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

NEXT BASKET ще предлага пет различни варианта за партньорство

Очакват се два варианта за самостоятелно управление на онлайн магазина и три варианта за управление на магазина от страна на NEXT BASKET

12:30 | 14.12.22 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Разработката на новата платформа за онлайн магазини NEXT BASKET вече е във финалната си фаза, а все повече бизнеси и предприемачи се интересуват от потенциалните варианти за партньорство, които ще се предлагат.

Днес този въпрос вече има своя еднозначен отговор в официалния корпоративен уебсайт на NEXT BASKET, където намираме описани пет различни начина за използване на платформата.

Самостоятелно или асистирано - дигиталното бизнес развитие определено преминава на нова скорост. А по-долу описваме как точно ще можете да участвате в шеметното развитие, което предстои.

Два варианта за самостоятелно управление на онлайн магазина

В духа на традиционно предлаганите SaaS услуги NEXT BASKET ще даде на партньорите си възможност да използват софтуерната архитектура на платформата срещу фиксирана цена на месец.

В зависимост от размера и нуждите на бизнеса си, партньорите ще могат да избират между два различни варианта на самостоятелно управление на дигиталните си усилия. Това са:

●     NB SELF - стандартна SaaS услуга за микро-, малки и средни по размер бизнеси, които имат уменията и ресурса да управляват електронния си магазин самостоятелно. 

●     NB PRO - специализирано решение за големи търговци, които поддържат огромни продуктови каталози и продават множество продукти на различни пазари. Алтернативата се отличава с висока скорост, безпречна сигурност и скалируемост, които многократно превъзхождат наличните към момента алтернативи.

Партньорите, които управляват магазините си самостоятелно, ще могат да използват свободно всички интеграции на платформата, допълнени от 12 безплатни услуги за бизнес развитие.

Три варианта за управление на онлайн магазина от NEXT BASKET

Освен иновативна софтуерна архитектура NEXT BASKET навлиза на пазара и като решение за иновативно бизнес развитие. Като част от тази концепция платформата ще предлага и три различни варианта за сътрудничество, в които бизнес процесите онлайн са изцяло задължение на платформата. Това са съответно:

●     NB 360 - вариант за цялостно обслужване на бизнеса чрез изработка и управление на онлайн магазин, складиране на продукти и осигурена доставка до 28 европейски държави.  

●     Managed by NB - вариант за цялостно обслужване на бизнеса, в който NEXT BASKET уравлява онлайн магазина, а партньорът използва собствен склад за съхранение на продуктите.  

●     NB LOCAL - вариант за дигитална трансформация на физически търговци, при който самият физически магазин се адаптира като склад за издаване на онлайн поръчки чрез специален ERP и складов софтуер.

Ценообразуването във вариантите за цялостно онлайн бизнес управление от NEXT BASKET не се базират на фиксирана месечна такса. Вместо това, те представляват процент от оборота на онлайн магазина. За момента посоченият процент в корпоративния сайт на платформата е 10%.

А това означава едно - че през 2023 година бизнесът ще може да се развива онлайн без да се ангажира с несвойствени дейности, след което просто да прибере 90% от целия генериран приход от продажби онлайн.

Първият онлайн магазин на платформата очакваме след месец, а дотогава формата за запитване за нови партньори в сайта на NEXT BASKET остава отворена.

Последна актуализация: 13:16 | 13.12.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Икономика и макроданни виж още
Финанси виж още